Sponsorkväll med prova-på-ridning

Välkommen på en kväll där vi startar upp på Karlskoga Ridklubb. Här får ni tillfälle att kika runt på ridskolan men det roligaste blir väl att ni som är nyfikna, får möjligheten att prova på att rida! Därefter tar vi oss vidare till Red Brick för lite dryck & tilltugg och en presentation om Karlskoga Hästmässa 9 maj. Det är valfritt att delta på båda besöken eller endast ett av dessa.

Kl 17.00 samling på Karlskoga Ridklubb för prova på ridning. Ni som vill prova ridning, bär gärna sko med liten klack (en säkerhetsdetalj). Hjälmar finns att låna.
Kl 18.00 Samlas vi upp på Red Brick för mingel. Vi kör en laget runt presentation för att sen få höra det senaste och allt kring Karlskoga Hästmässa.

Önskas skjuts mellan ridskolan och Red Brick så har vi platser i bilarna och står gärna till er tjänst. Ange gärna eventuella matallergier.

Denna kväll är för våra sponsorer och för er som är nyfikna på evenemanget och vill veta mer om ett eventuellt samarbete. Bjud in de som kan tänkas vara intresserade! Anmäl gärna vilket företag du representerar.

Anmäl dig till detta via ett mail till ann-sofie@karlskogahastmassa.se eller via Facebook här

Karlskoga Ridklubb
Här ses vi för dryck tilltugg!