utställare 2019

utställare a-läge

stockås torvströ

Stockås Torvströ är en egentillverkad produkt av familjeföretaget Torv & Maskinentreprenad AB i Karlskoga. Vi tar fram utmärkt Torv till hästar, men också andra djur som lantgårdens större djur eller fjäderfä och smådjur.

Till Stockås torvströ
ps of sweden

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

till ps of sweden
q security

Q Security består av över 400 anställda med stort engagemang och med stor kunskap.Vi handhar era säkerhetsfrågor så att ni själva kan lägga kraften på er egen verksamhet!

till q security
distriktsveterinärerna i kristinehamn

Din veterinär i Kristinehamn – dygnet runt, året om! Vi jobbar med alla djurslag och har ambulerande praktik för lantbrukets djur och häst.

till distriktsveterinärerna
evidensia

Det viktigaste för dig, är det viktigaste för oss! Det spelar ingen roll om det handlar om en enkel vaccinering eller avancerad operation, för oss är varje besök och patient lika viktig.

till evidensia
hästfriskvård pia saxin och rosensjö rytteri

Diplomerad Skandinavisk Hästterapeut (TCM akupunktur, osteopati), hästmassör, ortobionom, kraniosakral terapeut, laserterapeut.

till hästfriskvår pia saxin
agria

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar.

till Agria
luvab

Vi erbjuder tjänster inom förstärkt familjehemsvård, psykosocial handledning, utbildning i handledning, utbildning i handledning av familjehem, skribentuppdrag samt handledning och utbildning inom autismspektrum.

till luvab

utställare i b-läge

Om Husse

Här hittar du vårt fullsortiment av produkter till hund, katt och häst. Allt med fri hemleverans av en personlig Husse-representant. Tillsammans kommer vi att hitta rätt produkt för ditt husdjur anpassat efter ras, ålder, vikt, aktivitetsnivå och hälsa.

Om Motorsportsveckan

Under några späckade dagar kommer bland annat tävlingar med bl.a. jetski, traktorpulling, enduro, trial och banracing avgöras på flera arenor. Även bilutställningar, aktiviteter och uppvisningar arrangeras under dagarna. 

Flera av disciplinerna har SM-status och på Karlskoga Motorstadion avgörs Sveriges Historiska Grand Prix. På arenorna finns förutom tävlingarna upplevelser i form av utställningar, försäljning och andra publika aktiviteter.

Om Gränna

Kommer erbjuda glass, godis & läsk till försäljning.

Om IF Metall

IF Metall är ett feministiskt fackförbund med cirka 311 000 medlemmar som tillsammans arbetar för rätten till ett bra och tryggt arbete. Vi arbetar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin. idag bjuder vi våra medlemmar på inträdet så kom gärna förbi oss och säg hej!

Om Nordins Juristbyrå

Nordins juristbyrå startades av Katarina Nordin i början av 2018. Företaget ger juridiska konsultationer inom familjerätten i framförallt Karlskoga och Degerfors.

För närvarande samarbetar företaget med Familjens jurist i Sverige AB och Fonus kring bouppteckning, dödsboförvaltningar och arvskiften. Tillsammans med Familjens jurist har vi möjlighet att förvara testamenten.

Om Fonus

Fonus begravningsbyrå i Karlskoga hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. 

Det vi märkt är att människor tycker det är skönare att tillsammans gå igenom tankar och frågor som man har och redan ha en plan för hur man vill att ens begravning skall gå till.

Utställare i c-läge och transportdelen

Om Hogsta Ridsport

Specialister på hästsport! Vår ambition är att erbjuda gedigen kompetens och marknadens bästa produkter för ridning, med inriktning på främst dressyr. Ridsportaffären är ingen dagslända, butiken har funnits sedan 1993 och som kombinerad webbshop sedan 2003.

Om SWB Örebro

Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Hästen i Örebro län är en ideell förening som grundades 1971. Föreningens målsättning är att stödja och uppmuntra länets varmblodiga ridhästavel. SWB i Örebro län är en regionalförening till centrala SWB.

Om Räntans Småbalar

Vi säljer egenproducerat hösilage med hög kvalitet. Som namnet “Räntans småbalar” antyder säljer vi de uppskattade småbalarna men namnet till trots pressar vi även hösilage i storbal till dig som önskar det, eller kanske både och.

Fodret analyseras och näringsvärden kontrolleras så vi kan matcha dina önskemål för din häst.

Om Ponnyexpressen

Fantastiska tjänster

EVENT – SHOW – PONNYRIDNING – BRÖLLOPSTRANSPORT – HÄST & VAGN

Om Stall Ohlén, Nora/Linde släpservice

Allt inom hindermaterial, släpservice & kattpensionat. Missa inte tävlingen där du har chansen att vinna ett komplett hinderpaket!

Om Ryttarkraften

Gör dig redo att ta nästa språng framåt i din ryttarutveckling!

Hur tror du att det skulle påverka ditt välmående, din prestation och din kontakt med hästen om du fick möjlighet att lära känna dina tankar, känslor och reaktioner bättre? Om du blev mer avspänd, mer fokuserad och kunde öka tron på din egen förmåga? Vad drömmer du om att uppnå tillsammans med din häst?

Om Osteopat Helen Helgesson

Behandlar dina och din hästs besvär! Jag tar emot patienter på Osteopatkliniken i Karlstad, och jag åker ut till stallar och behandlar hästar i Värmland med omnejd. Osteopati är en form av manuell terapi vilket innebär att man använder händerna som redskap i diagnos och behandling. Osteopatin har ett brett utbud av mjuka behandlingstekniker för att förbättra kroppens funktion. Behandlingen sker utifrån varje individs förutsättningar för att skapa bästa möjliga utgångsläge för hälsa och välmående.

Om Kvinnersta-gymnasiet

Kvinnerstaskolan är en gymnasieskola belägen ca en mil norr om Örebro. För närvarande innefattar skolan Naturbruksprogrammet med inriktningar mot skog, lantbruk och djur samt Bygg- och anläggningsprogrammet. På hästsidan har vi just nu ett 30-tal hästar som bor i vårt stall. Även här finns möjlighet för dig som bor här att ha din egen häst installad här. En del av vår hästutbildning bedrivs ute på Örebrotravet direkt i verkligheten.

Om Hemlösa Tassar

Hemlösa tassar är en grupp av ideellt arbetande kattvänner som verkar i Karlskoga med omnejd. Vi hjälper hemlösa katter till ett bättre liv. De katter som vi tar in placeras i jourhem då vi inte har något fysiskt katthem. Vi strävar efter att alla katter ska kastrerar/steriliseras, sjuka katter ska ges veterinärvård. För att kunna hjälpa katterna och jourhemmen så tar vi tacksamt emot bidrag såsom kattmat, filtar och ekonomiska hjälp

Om Örebro Katthem

Örebro Katthem är en ideell förening med alla katters lika värde i fokus. Katthem och omfattande jourhemsverksamhet. Vi har Öppet Hus på onsdagar kl. 17-19.

Om Karlskoga Hästrehab

Karlskoga Hästrehab kommer stå på mässan och erbjuda Djupvågsbehandling samt erbjuda prova på av olika produkter. Du kan även titta på deras fina transport som de hyr ut.”

Om Ryttarmotivationen

Vad är Ryttarmotivation? Ryttarmotivation vänder sig till ridskolor och föreningar för att sprida motivation genom föreläsningar, de går ut på att ge verktyg till att sätta mål, hur ska man ta sig dit? Vad kan man ta för hjälp? Motivation kommer och går då är det viktigt att veta hur man behåller den även vid bakslag som ibland kan komma tätt. Då behöver man veta hur man tar sig ur den onda cirkeln och hålla fokus på målen man satt.

Om Däckservice i Degerfors AB

Vi säljer däck från den enklaste skottkärran till de större maskinerna som lastbil, traktor, entreprenad och skogsmaskiner. Vi har en komplett servicebil med lyftkran och kompressor, allt enligt kundens önskemål. Nu har vi utökat uthyrningen med en hästtransport!

Om Dammängen Entreprenad & Dressyr

Isolerat och uppvärmt ridhus 20 x 60 m. Öppet för bokning för evenemang, träning osv. Träna för Anki Almlöf, diplomerad C-tränare i dressyr.
Gedigen och många års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder snöröjning, lantbrukstjänster, mindre markarbeten, uthyrning av maskin och förare.

Om SESAB

Vi har 30års erfarenhet av släpvagnsförsäljning. Vi håller alltid ett stort lager för att du som kund ska kunna titta och känna på vad det för släp du vill ha. Vi försöker hitta det som passar just dina behov. Vi har allt från mindre obromsade släp till stora entreprenadsläp hästtransporter och boskapssläp.

Om Rooths Ranch

UTBILDNING, INACKORDERING, PAINT-, QUARTER- OCH APPALOOSAAVEL I VÄRMLAND.

Om Kung Grim's Hund & Katt

Din hund & Kattbutik i Karlskoga.