Välkomna till Karlskoga Hästmässa – ett event för hästsporten!

Mellansveriges första hästmässa med showbana utomhus i centrala Karlskoga! En showbana som bjuder på ett program där vi lyfter hästsportens hela bredd. Det blir en arena för Käpphästar och en mindre arena för våra hundar. Vi gör plats för en härlig mix av utställare från föreningar till etablerade företag som vill möta nya och gamla kunder. Det kommer finnas mat och fikaservering, Kids Corner, Fans Corner, ponnyridning, prova att åka häst och vagn.

Välkommen du som är inbiten hästnörd, nyfiken på hästar, tävlingsryttare, familjemedlem till den hästtokiga, arbetande inom hästbranschen, ryttaren som har utövat sporten & vill känna doften igen, den shoppinggalna, du som vill lära dig med och du som bara vill hänga en dag & njuta – stora som små, alla är varmt välkomna! 

 

Karlskoga Hästmässa 9 maj 2020

Bokade till showbanan:

Agility med Liam & Melissa frölich

Liam som även visade upp agilty förra året med sina ponnys kommer i år igen. Denna gång har han med sig Melissa Frölich och självklart avslutas det med en tävling i agility mellan dem! Melissa har 120 000 prenumeranter på YouTube hittar ni hennes kanal här, och sen finns hon mer massor av följare på fler sociala medier.  Mer om Liam och hans liv kan ni hitta här på Instagram.

Horsevision

Från Kinnekulle kommer Horsevision och berättar och visar oss frihetsdressyr och akademisk ridning. Mer om Horsevision hittar du på deras hemsida här missa inte deras populära Instagram här. 

utmaningen

Kommer bli en ny spännande upplevelse! Det blir en tävling i olika grenar och exakt vilka grenar det blir avslöjar vi inte riktigt än. Vi kan berätta att de tävlande bör ha egenskaper så som styrka, uthållighet och vara modiga för att delta i detta. Vi kommer ställa 3 starka lag mot varandra och vilka personer som fyller dessa platser är ännu inte klart.
Lag I: Hästfolket
Lag II: Blåljuspersonal
Lag III: BIK Karlskoga

Rooth ranch

Med stolthet av att ha dessa erfarna och otroligt duktiga i vår stad, vill vi åter igen låta Rooth Ranch ta plats på showbanan. De kommer bjuda oss på en uppvisning av westernridning av hög nivå! Här hittar du deras hemsida https://roothsranch.wordpress.com/ 

Preliminär skiss på området för 9 maj 2020. Preliminära öppettider kl 9.00-18.00 

ann-sofie alanen
projektledare

caroline pont

linda alm

Andréa bylock

Anne-Mari Alanen
Ekonomi