Öppettider Karlskoga Hästmässa 2019

Lördag kl 9.00 – 18.00

Goodiebags till de 50 första besökarna väntas vid entrén. Superfina produkter från våra samarbetsparners!

Karlskoga Hästmässa anordnades för första gången 5/5-18 som en företagsmässa för hästrelaterade företag lokalt. Efter ett stort besöksantal och önskemål från besökare så har vi nu flyttat ut mässan och kan därför erbjuda: 1-dags mässa med paddockprogram och överraskningar, plats för ett stort antal utställare, matservering, endast 1,5km gångavstånd från centrum, busshållsplats precis utanför, handikappsvänligt mm.

Ridsporten har något för alla oavsett ålder, kön, etnicitet, bakgrund eller sociala förhållanden. Ridsporten har även visat sig ha otroligt positiva effekter vad gäller folkhälsan och inte minst ungdomsidrott. På vår hästmässa finns utrymme för att visa upp mångfalden och de positiva effekterna som hästar och ridsporten har.

En hästmässa i det här formatet har tidigare inte genomförts och det kommer sätta Karlskoga på kartan med ett modernt och nytänkande evenemang inom ridsporten.

Årets ekipage 2018

I samband med hästfesten kvällen den 25/5 2019 kommer en prisutdelning att äga rum för att hylla Karlskogas ryttarekipage samt ytterligare personer som har gjort sig förtjänt av lite extra uppskattning. Detta för att uppmuntra ryttare och häst att nå sina mål utifrån dem förutsättningar man har och där alla är lika värda. Så ta tillfället i akt att nominera ett ekipage eller person som du tycker förtjänar lite extra uppmuntring och uppskattning. Regler och information om nomineringar finner ni HÄR.

Funktionärer på mässan

Vill du uppleva Karlskoga Hästmässa från insidan?
Vill du vara med och lyfta hästsporten?
Vill du hjälpa till att lyfta Karlskoga som stad?

Anmäl ditt intresse till: caroline@karlskogahastmassa.se
Vi återkopplar till dig när det närmar sig. Det kommer att behövas funktionärer både före, under och efter mässdagen.

Malin Eriksson
Grundare av Karlskoga Hästmässa

Ann-Sofie Alanen
Pressansvarig, utställaransvarig

Caroline Pont
Funktionärsansvarig, Hemsideansvarig

Lena Eriksson
Ekonomi och Administration